lunes, 21 de diciembre de 2009

LES SELECCIONS INFANTILS S’ENFRONTEN A MADRID A MONCADA

El combinat de la Comunitat compost per jugadors nascuts en el 96 venç per 34-0

Les seleccions infantils de rugbi de la Comunitat Valenciana van disfrutar el dissabte d’una gran jornada d’esport dissabte passat a Moncada a l’enfrontar-se als equips de la Comunitat de Madrid.

El combinat compost per jugadors nascuts l’any 1996 es va desfer amb claredat de la selecció madrilenya per 34-0. El conjunt valencià va ser un vendaval i no va tindre a penes dificultats per a emportar-se la trobada a pesar de l’espenta dels jugadors madrilenys. Mentrestant, en l’altre xoc que va enfrontar als equips amb jugadors nascuts en 1995, Madrid va ser superior a la Comunitat Valenciana. De fet, el marcador final va ser de 7-22. A pesar de tot, els representants valencians van demostrar una gran capacitat i van plantar cara en tot moment als madrilenys, que van acabar emportant-se el xoc per xicotets detalls.

Molts dels jugadors que van integrar els equips de la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana es van posar per primera vegada la camiseta de la selecció. Un al·licient més per a estos xicotets que tenen una llarga carrera per davant.