martes, 22 de diciembre de 2009

L’ONADA DE FRED IMPEDIX A LES SELECCIONS AUTONÒMIQUES JUGAR CONTRA MIDI PYRENÈE

Les trobades, que s’havien de celebrar el dissabte a Toulouse, pertanyien al Campionat d’Europa de Regions

Les seleccions autonòmiques de la Comunitat Valenciana senior femenina i masculina no van poder disputar les trobades programats amb Midi Pyrenèe, pertanyents al Campionat d’Europa de Regions i que s’anaven a disputar en l’Estadi Arnest Argeles de Toulouse, a causa del temporal de fred i neu que assotava a mitja Europa.

Les autoritats governatives franceses, conscients que no es podien complir les condicions necessàries per a la pràctica de l’esport a l’aire lliure, van ordenar, per mitjà d’un comunicat oficial, la suspensió de les trobades davant de la previsió d’un empitjorament de les condicions meteorològiques en la zona a l’hora que s’havien programat les trobades.

De totes maneres, ni el mal temps ni la suspensió de les trobades va poder amb l’expedició de la nostra comunitat i és que, l’ambient que es va poder disfrutar en tot moment va fer que la sensació de fred intens es quedara en mera anècdota.

En el matí del dissabte es van realitzar sengles entrenaments que van culminar amb un partit entre la selecció femenina i la masculina en què el bon rotllo es va alçar amb la victòria.

Posteriorment, al migdia, tota l’expedició va poder assistir, invitats per Midi Pyrenèe, a una excel·lent trobada internacional entre el Stade Touolousian i el Cardiff gal·lés.

Durant el sopar es va rebre el reconeixement de la delegació francesa a les nostres seleccions amb unes breus però animades paraules que van emfatitzar l’ànim de les nostres seleccions amb què no va poder ni el fred ni la neu.