lunes, 21 de diciembre de 2009

LA SELECCIÓ JUVENIL MASCULINA PLANTA CARA A ANGLATERRA SUD EN LA PRIMERA PART

La Comunitat perd per 0-75 en el camp d’El Pantà de La Vila.

La selecció juvenil de la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana va plantar cara durant la primera part de la trobada que li va enfrontar a Anglaterra Sud. De fet, el combinat autonòmic es va anar al descans amb un desavantatge de només 17 punts davant d’un equip molt potent i que compta amb jugadors cridats a ser referents del rugbi mundial. El xoc va servir per a preparar el Campionat d’Espanya de la pròxima temporada en què el combinat valencià aspira als llocs de mèrit. A pesar del resultat final (0-75), les sensacions dels representants autonòmics van ser bones.

El fet de jugar contra un equip que es troba molt per damunt de tots els equips amb què s’enfrontarà en el Nacional resultarà molt efectiu en el procés de preparació.

El partit es va caracteritzar per una esportivitat exquisida. De fet, Jaime Piera va haver d’abandonar la trobada al començament de la segona part per lesió i tots els jugadors que es trobaven sobre el terreny de joc li van despedir amb un corredor d’honor.

Arnau Comet, Francisco Montarde, Aitor Viñuelas, Carlos Gil, Jaime Piera, Javier Bueno, Luis Pérez, Ismael Lorenzo, Francisco Andrés, Carlos Cebrián, Manuel Sáez, Henry Davis, Juan Acuña, Kevin Staerkle, Álex Sorribes, Fernando López, Vicente Carbonell, Adrián Cotanda, Matías Colombo, Diego Noguera, Salvador Palomares, Sergio Sáez van formar el combinat autonòmic.