lunes, 6 de junio de 2011

XVII TORNEIG DE RUGBY PLATJA SEVEN SAFOR



Estimats companys: 

Un any més vos saludem i vos invitem a participar en el XVII Torneig de Rugbi Platja Seven Safor 2011 en la Platja de Gandia (Valencia). La data de celebració del torneig serà el dissabte 23 de juliol. 

Al llarg de tot el dia s’anirà desenrotllant la competició, i a la nit tradicional sopar del Seven: “Asado argentino”, amb la corresponent entrega de trofeus. La inscripció serà de 50 euros per equip més 25 euros per jugador. Com ve sent habitual, la inscripció de l’equip i els jugadors dóna dret hi ha disputar el torneig, refrescos en el terreny de joc i a participar en El Sopar – Tercer Temps, amb la corresponent entrega de trofeus, que no et pots perdre. Així mateix els acompanyants dels jugadors o equips també podran disfrutar de la festa del sopar i de l’entrega de trofeus per un preu de 10 euros. 

En total es podran inscriure en el torneig un total de 10 EQUIPS. La inscripció en el torneig es farà per orde i data de recepció dels fulls d’inscripció de l’equip i pagament de la inscripció de l’equip, per la qual cosa vos preguem sol·licitar la participació del torneig abans del dia 20 de Juliol.

Els equips es compondran d’un mínim de 7 jugadors i un màxim de 14, igualment uniformats amb pantaló de rugbi i camiseta. CADA EQUIP PORTARÀ EL SEU EQUIPATGE. 

Per a poder participar és necessari realitzar la preinscripció per mitjà de transfrencia bancària -al menys d’una part de l’import-, abans del 20 de juliol, i enviar les dades del full d’inscripció junt amb còpia escanejada del rebut de transferència. 

e-mail: crsafor@gmail.com 

Tel. Club: 616 01 66 80 

Informació sobre allotjaments a Gandia: 


http://www.gandia.es/turisme/ 

Desitjant que la invitació siga del vostre interés, vos esperem.