martes, 21 de junio de 2011

IGNACIO DÁVILA, NOU PRESIDENT DE LA FEDERACIÓ DE RUGBI DE LA COMUNITAT VALENCIANA

El màxim mandatari del campió de Divisió d’Honor de rugbi agafa les regnes després de la resolució del Tribunal de l’Esport

Tot té un fi. La presidència de la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana s’havia convertit en un problema ja que no se sabia qui seria el màxim mandatari en esta legislatura.

Finalment, el Tribunal de l’Esport de la Comunitat Valenciana va prendre una decisió en ferm i va anomenar president a Ignacio González Dávila, president del CR La Vila, campió de lliga de Divisió d’Honor.

Després de diferents recursos presentats pels candidats a la presidència, el dictamen final el va oferir el Tribunal de l’Esport. En ell, es va establir que Ignacio Dávila havia guanyat les eleccions i els resultats eren vàlids sense cap dubte.

Així, l’òrgan esportiu va establir que el president vilero havia d’assumir immediatament la possessió del càrrec i començar a treballar. D’esta manera, la junta gestora de la Federació, que s’havia fet càrrec fins al moment de la Federació durant estos mesos d’espera, abandonava la seua posició i deixava pas als nous rectors federatius.

Després de huit anys de presidència de Juan Castro arriba el torn d’Ignacio Dávila que tractarà de continuar posant en la primera línia nacional al rugbi de la Comunitat Valenciana, una de les grans potències en el territori espanyol.
Ignaci González Dávila, president de la FRCV