lunes, 16 de mayo de 2011

SENSACIONAL VESPRADA DE RUGBY A GANDIA

Objectiu complit per part del primer equip del CR SAFOR-CAFEMAX, va guanyar l’últim partit de la Copa València per 75-5 al Requena RC, amb la qual cosa ho situa líder en solitari. Amb esta victòria obliga al València RC a guanyar amb bonus els 3 encontres ajornats si no volen que la Copa vinga cap a la Safor.


El CR Safor - Cafemax va quallar un partit perfecte, sabedor de la superioritat tècnica dels seus jugadors, no va donar opció a la sorpresa i a la confiança i es van traçar jugades de continu moviment de la pilota i durant els 80 minuts que va durar el encontre va ser un continu atac dels jugadors locals que una vegada i una altra descomponien la defensa de l’equip visitant. 
El Requena RC no va perdre la cara en tot el partit, és un equip que a pesar del resultat mai va donar sensació d’abaixar els braços fins al xiulit final de l’àrbitre, un equip jove i amb molts suports en la seua localitat a què li desitgem un gran futur.

Abans d’este encontre es va jugar un partit entre els cadets del CR SAFOR-CAFEMAX i l’ALBACETE RC, actual campió del torneig de Sant Xavier, el resultat final va ser de 14 a 12 a favor de l’equip de la Safor.

Menció especial al nostre company Hugo Camarena que es retira de la competició oficial.

Gonzalo López