miércoles, 18 de mayo de 2011

EL CAU VALÈNCIA S’ADJUDICA EL TÍTOL EN EL NACIONAL ALEVÍ DE VALLADOLID

L’equip valencià es porta el subcampionat en la categoria prebenjamí


El CAU València no va deixar passar l’oportunitat de demostrar que compta amb una de les millors pedreres del rugbi nacional. El club valencià va desplaçar a diversos equips al Campionat d’Espanya de categories inferiors del passat cap de setmana i els resultats van ser excel·lents.
De fet, el CAU València va guanyar el títol en la categoria aleví i el subcampionat en prebenjamí en el Nacional disputat a Valladolid. Més de 1.500 jóvens jugadors es van donar cita en la competició que va congregar als clubs més importants d’Espanya.
En aleví, l’equip valencià va ser un vendaval. De fet, el jovencísimo combinat no va encaixar ni un sol punt en tota la competició disputada en terres val·lisoletanes.


El CAU va batre en la gran final del Nacional al Liceu per un contundent 38(b)-0 i va deixar clara la seua hegemonia. Estos jóvens jugadors ja van donar un recital la setmana anterior en el campionat més important de jóvens que es disputa a Itàlia, del que també van eixir vencedors.
En el seu camí cap a la final, el CAU València va derrotar al Palència (33-0), al Sant Jeroni (26-0), al Canoe (33-0) i, en semifinals, a l’Alcobendas per 29(b)-0.
Mentrestant, en prebenjamí, el CAU València no va poder repetir l’èxit i va haver de conformar-se amb la segona plaça del podi. El VRAC Valladolid va arrabassar el títol a l’equip valencià al guanyar la final per un ajustat 5-0.