viernes, 6 de mayo de 2011

LA SELECCIÓ AUTONÒMICA DE RUGBI ES MESURA AL PAÍS BASC EN SANT SEBASTIÀ

El xoc es disputa el diumenge a les 12 hores en el Mini Estadi d’Anoeta

La selecció autonòmica afronta este diumenge el seu segon encontre del Campionat d’Espanya per autonomies davant del País Basc en Sant Sebastià. El xoc es disputarà en el Mini Estadi d’Anoeta a partir de les 12 hores del migdia.

Després de la derrota del dissabte davant de Catalunya en el camp del riu Túria, els hòmens de Facundo Ozu no poden permetre’s cap descuit i tractaran d’emportar-se una victòria davant d’un dels grans favorits per al títol final.

Facundo Ozu, entrenador de la selecció, comptarà per a este transcendental xoc amb Manuel Benet, Pablo Serrano, José Luis Conejero, Jorge Luis Parra, Luis Gómez de Membrillera, Juan Pablo Burgos, Vicente Carbonell, Luciano Catanzaro, Pablo Facundo Helguera, Lucas Martín Poggi, Cesar José Camusso, Matías Bottarini, Facundo Uriburu, José Evaristo Uriburu, Marcelo Sa, Aitor Villuendas, Nicolás Moscoso, Kevin Staerkle, Evaristo Pérez i Santiago Ibañez.

CAU València, Les Abelles, Tavernes i València Tecnidex aporten jugadors per a este partit a domicili enfront de la potent esquadra del País Basc.