lunes, 9 de mayo de 2011

EL CAU VALÈNCIA GUANYA EL TORNEIG MÉS PRESTIGIÓS DE MENORS D’ITÀLIA

Més de 5000 espectadors veuen la victòria final de l’equip valencià en Treviso 

El CAU València es va adjudicar el triomf en el prestigiós Torneig Topolino, la competició més important a Itàlia de rugbi per a menors. El conjunt valencià va guanyar tots els encontres que va disputar durant el cap de setmana en terres transalpines. 

El conjunt dirigit per Toni Gimeno es va fer amb el triomf final al guanyar a la Scuola Rugbi Lions Mogliano per un ajustat 12-14. Este últim xoc de la competició va ser presenciada per més de 5000 aficionats en l’estadi del Treviso. 

Els jóvens jugadors valencians van començar la seua participació amb una fase de grups en què van jugar set encontres que es van saldar amb victòries. En quarts, el CAU València es va encreuar amb l’Amatori Parma Rugbi a què també va superar per 3-7. 

Ja en semifinals, el CAU València va donar un gran espectacle per a batre al CUS Verona Rugbi per 7-21. I en la final, el jove conjunt del CAU va haver d’esforçar-se per a emportar-se el dolc davant de la Scuola Rugbi Lions Mogliano. 

A més del títol, Guillermo Domínguez va ser anomenat millor jugador del torneig. Israel Muñoz, Chema García de la Cuadra, Isaac Muñoz, Pere Fernández, Edo Debernardi, Álex Lacomba, Nacho Herrero, Àlvar Gimeno, Dani Sánchez, José Luis García, Álex Sánchez, José Álvarez, Fernando Raga, Fernando Torán, Loic Vestrepen, Teresa Bueso, Jorge García de la Cuadra i Tito Monforte completen l’esquadra valenciana.