domingo, 25 de abril de 2010

LA SELECCIÓ CADET CAMPIONA D’ESPANYA

La selecció cadet de la Comunitat Valenciana es proclama Campiona d’Espanya al véncer a Madrid en una gran final per 27 a 8.

Els jugadors cadets, de la mateixa manera que van fer els infantils a Tavernes, han mostrat un punt d’honor extraordinari que els ha portat a alçar-se amb el títol nacional.
El joc desenrotllat per la selecció cadet ha evidenciat l’excel•lent treball realitzat per tots els clubs de la nostra Comunitat en suport de les categories més jóvens.El torneig va començar amb bones sensacions a l’imposar-se en la fase inicial a Galícia (36-0) i a Andalusia (11-17). En l’encreuament de semifinals el comportament dels cadets va continuar sent exemplar i, amb un gran joc, es van portar la victòria davant de la potent selecció del País Basc amb un contundent 14-0. I va arribar la gran final, contra Madrid, per a confirmar la superioritat del XV valencià en un campionat per al record.
Els nostres van complir amb la seua comesa, aplicant totes les seues armes i vencent a un dels millors combinats nacionals amb una suficiència sorprenent. El resultat collit, 26-8, deixa constància de la potència de la selecció cadet de la Comunitat Valenciana. Els jugadors convocats per Facundo Ozú i Carlos Bottarini per a este torneig van ser Joan Manclús, Toni Salom, Víctor Cirujeda, Lucas Sánchez, Juan Matei, Daniel Sala, Pere Torres, Javier Del Val, Rodrigo Lacoste, Kevin Hansen, Sergio Rodríguez, David Basset, Rodrigo Rosso, Harry Calvert, Iván Ordaz, Ricard Rus, Pablo Lamertym, Juan David Quintero, Marco Mangliaterra, Kerr Rawden, Carlos Mendoza, Ángel González, Emiliano Cavale, Carlos González y Conrado Lavino. Prenguen nota d’estos noms, segur que molts d’ells seran tornats a anomenar quan es torne a alçar una altra copa de Campions. Estem davant d’unes generacions de jugadors que podran formar part de l’elit del rugbi nacional, pel nivell tècnic a què juguen i per la intensitat de totes i cada una de las accions que desenrotllen en cada partit.
Vaja des d’ací l’enhorabona als jugadors i tècnics per la seua implicació i per la seua victòria.
Força i honor!!!