lunes, 8 de febrero de 2010

LES ABELLES AL CIUTAT DE VALÈNCIA

L’Estadi Ciutat de València albergarà un encontre del CP Les Abelles Rugbi

El Llevant UD i el CP Les Abelles han arribat a un acord pel qual, amb motiu del Centenari de l’entitat levantinista, l’Estadi Ciutat de València albergarà de forma inèdita la celebració d’un encontre de rugbi.
El partit, corresponent a la 14ª jornada de la Divisió d’Honor, enfrontarà als "borinots" amb el CR La Vila el diumenge 7 de març a les 12 hores.
El Llevant UD continua demostrant la seua vinculació i compromís amb altres esports valencians, com ja ho ha fet anteriorment amb el Llevant UD-Masclets, el Llevant UD-CD Dominics Futbol Sala i les carreres populars. Així mateix, l’entitat levantinista continua la seua política d’oberturisme a la societat esportiva valenciana en una temporada tan significativa com és la del compliment dels seus cent anys d’existència.

El club blaugrana pretén acostar i donar a conéixer als seus aficionats la pràctica d’este esport, gràcies a la col·laboració establida amb Les Abelles, club que ha estat representat en els encontres disputats pel Llevant UD en el Ciutat de València, a través de la figura del seu President, Jorge Diego.
L’equip de Les Abelles prepara un homenatge especial a la història del Llevant UD, club que -com demostren las proves documentals recentment trobades- va arribar a comptar amb secció de rugbi pròpia.
La Federació Espanyola de Rugbi té previst recolzar l’esdeveniment amb l’assistència del seu president el senyor Alfonso Mandado, que entregarà els dos premis obtinguts pel CP Les Abelles en la temporada passada, el d’Equip Revelació i el de Jugador Revelació, en la persona de l’internacional Marcos Gustavo Poggi.
Les càmeres de Punt2 RTVV donaran fe de l’esdeveniment, que pot considerar-se històric per a l’oval valencià; a la vora del Túria, molt rares vegades han pogut veure’s partits en condicions com les que oferix el coliseu Ciutat de València. Bé poguera ser un punt de partida simbòlic de l’envol definitiu del Rugbi en el cap i casal, tan anhelat pels distints clubs i nombrosos esportistes que li donen vida en la ciutat. Confiem que este matí prefaller es convertisca en tota una festa, i tant l’afició granota com la gent del rugbi donen color a la grada.