martes, 29 de diciembre de 2009

EL PLE DE L’AJUNTAMENT DE VALÈNCIA APROVA HUI EL PRESSUPOST PER A LA CONSTRUCCIÓ DE LA CIUTAT DE RUGBI

Les obres, que inclouen dos camps de gespa artificial, començaran al març i conclouran al desembre

Torrevieja i Castelló també tindran disposaran de noves instal·lacions en els pròxims mesos


El Ple de l’Ajuntament de València aprova hui el nou pressupost per a la construcció de la ciutat del rugbi. D’esta manera, es posen les bases perquè, per fi, es construïsquen les instal·lacions que els clubs de rugbi de València estan reclamant durant els últims anys.

Després de diverses promeses per a l’inici de les obres, el nou projecte establix que al març començarà el treball per a construir dos camps de rugbi de gespa artificial d’última generació, un gimnàs de musculació i una alqueria amb sales de reunions, servicis i despatxos.

La futura Ciutat del Rugbi, que s’espera que estiga acabada per a desembre de 2010, s’ubicarà en el poliesportiu Quatre Carreres. Al fi, el rugbi valencià disposarà d’unes infraestructures dignes en què entrenaran i competiran els diferents clubs, ja que fins al moment només es disposava de dos camps: u, en el riu Túria i, un altre, en el Saler.

Juan Castro, president de la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana, espera que per fi es complisquen els terminis: “Ja era hora que ens donaren esta bona notícia. El retard és considerable però pareix que esta vegada sí que es van a posar les ferramentes perquè el rugbi de València dispose d’unes instal·lacions dignes”.

Així mateix, altres ciutats de la Comunitat Valenciana disposaran de camps exclusius per a la pràctica de rugbi. Torrevieja tindrà a partir de març un lloc en què desenrotllar el rugbi, mentres que Castelló s’espera que dispose d’elles en la segona mitat de 2011.