lunes, 8 de junio de 2009

LA SELECCIÓ INFANTIL, EXCEL·LENT EVOLUCIÓ

Este passat diumenge 7 de juny es va celebrar en el camp d'Orcasitas a Madrid l'intercanvi anual entre la Federació de la Comunitat Valenciana i la Madrilenya de la categoria infantil.
A les 11 en punt es van enfrontar les Seleccions de 1995. El partit va tindre un temps per a cada equip. Els primers 10 minuts es van jugar a un ritme trepidant, molt espectacular, amb bones jugades i molta continuïtat per part d'ambdós equips. La Valenciana aconseguia imposar-se en el descans per 0 - 14. En el segon temps es va mantindre el ritme, i només en els últims 10 minuts aconseguia inaugurar el seu marcador la selecció amfitriona i en l'últim minut l'empat a 14, resultat amb el que concloïa el partit. Esta segona part va estar clarament influenciada pels canvis, ja que els valencians amb menor numere d'efectius en banqueta, van acusar el cansament en els últims minuts.
A les 12.30 s'iniciava el partit de les seleccions del 94, amb la novetat de disputar-se amb 15 jugadors per equip. En els primers 10 minuts la Madrilenya s'imposava en el marcador per 12 - 0 mercé a dos errors incials de la Valenciana. A pesar d'això, els nostres jugadors van saber sobreposar-se i a poc a poc van començar a dominar el partit, arribant a obtindre avantatge en els guarismes Po 12 - 15, gràcies a 3 magnífics assajos. Una vegada més la diferència de banqueta passà factura a la nostra selecció, aconseguint a falta de 2 minuts per a complir-se el temps reglamentari un assaig que atorgava l'avantatge als locals per 19 - 15, resultat final de l'encontre.
Llàstima que els resultats no acabaren d'acompanyar, però queda clar que els nostres jugadors van fer gala d'un altíssim nivell de joc, afany de superació i casta, i que van protagonitzar uns espectaculars partits que quedaren en la memòria dels nombrosos assistents.
El quadro tècnic de la nostra Selecció s'ha mostrat satisfet de l'evolució i de l'esforç dels jugadors al llarg de la present temporada i des d'ací vol felicitar i agrair als jugadors, pares, entrenadors i clubs d'origen el magnífic treball i esforç realitzat per tots ells.