jueves, 2 de abril de 2009

LA COMUNITAT VALENCIANA, A PEL CAMPIONAT D'ESPANYA DE RUGBI EN CATEGORIA INFANTIL

La competició se celebra a Pontevedra este cap de setmana amb la participació d'Andalusia, Castella Lleó, Galícia, Madrid i la Comunitat Valenciana.  El combinat infantil de rugbi de la Comunitat Valenciana es desplaça este cap de setmana fins a Pontevedra amb motiu de la celebració del Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques. L'equip valencià viatja amb les motxilles repletes de confiança, ja que tenen potencial per a portar-se el ceptre nacional. Carlos Fleitas, Gerardo Salazar, Ionut Dragos Matei, Dominic Bryant, Adrián Beltrán, Luis Alba, Maikel Grau, Guillermo Aracil, Harry Calwert, Matthis Beley, Carlos Mendoza, Carlos Del Val, Juan Antonio Ortega, José Luis Juan, Kerr Rawden, Pere Enric Torres, Iván Ordaz, Javier Mestre, Juan David Quintero, Jaime Risques, Facundo Izquierdo, Vicente Peris, Francesc Cuñat y Santiago Zanón integren el combinat que representarà a la Comunitat.
Les seleccions d'Andalusia, Castella Lleó, Galícia i Madrid seran les rivals de la Comunitat pel campionat que es decidirà darrere d'una lliga en què tots jugaran contra tots.
Els responsables tècnics de la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana volen tornar a demostrar que el potencial de les categories inferiors estan en l'elit nacional i que en un futur donaran molts fruits.