domingo, 18 de enero de 2009

El planter de la Comunitat Valenciana supera al Steaua romanés

La selecció infantil i els grups de tecnificació de la Comunitat Valenciana poden amb els romanesos del Steaua en una jornada marcada per l'entusiasme que malgasten els xicots de nostre planter.El diumenge 18 de gener va debutar la Selecció Valenciana Infantil de la present temporada enfrontant-se en un partit amistós enfront del Steaua de Bucarest, aconseguint una brillant victòria per 40 - 7 en el camp del Turia.
El conjunt romanés va aconseguir el seu assaig als 5 minuts de joc, fruit d'un xicotet desajust defensiu dels locals. A pesar de les seus grans mides i la seua potència, a poc a poc la tremenda pressió defensiva dels valencians va fer mossa en ells.Destacar el treball de la davantera que va desarborar la melé visitant fins al punt que van demanar estes pactades a falta de 5 minuts per a arribar al descans. D'altra banda es veien clarament superats en les touches i en els rucks. Els tres quarts valencians per la seua banda, prosseguien sense parar pressionant en defensa i començaven a moure el baló, arribant al descans amb una diferència favorable de 21 - 7. La segona part va ser ja un calc del final de la primera, a pesar dels nombrosíssims canvis que es van fer en el conjunt local. Destacar els canvis de sentit en atac per l'esbossa que van concloure en 2 assajos d'ala molt aplaudits pel nombrosíssim públic assistent, arribant-se al final del temps reglamentari per un contundent 40 - 7.
El quadre tècnic es va mostrar satisfet, especialment de l'actitud dels jugadors i el seu esperit d'entrega i lluita, encara que van matisar que "encara queda molt de treball per fer i corregir prou detalls, encara que s'està pel bon camí". Finalment es va celebrar un Tercer Temps on va regnar un sana camaraderia entre els dos equips i en el que l'entrenador romanés va manifestar la seua grata sorpresa de l'alt nivell de la nostra Selecció, de la que no va parar de lloar les seues qualitats, així com de l'evolució del Rugbi Espanyol en categories inferiors prenent com a referència una gira que va realitzar fa 5 anys pel País Basc.
Felicitats a tots, inclosos pares i els seus entrenadors en els seus clubs de procedència, i a continuar treballant!

AntonioMonsell Per la seua banda, la selecció aleví, amb un tenacitat digne d'admiració, s'ha imposat als del Steaua per un ajustat 25-15 fent les delícies del públic allí congregat i que ha pogut disfrutar del rugbi en estat pur.


Els més menuts també ens han fet disfrutar, a pesar de la seua derrota, pel seu afany i el seu ímpetu tan enaltidor per a totes les persones que amen l'esport.